Al contingut principal

Teatre-Auditori

  • Entrada al Teatre-Auditori
  • 20 anys del Teatre-Auditori
  • Festa 20 anys del Teatre-Auditori
  • Teatre Auditori
  • Orquestra Ciutat de Sant cugat

El 25 de setembre de 1993 s’estrenava el Teatre-Auditori Sant Cugat, un equipament cultural pioner tant en la seva concepció (un espai polivalent, apte per a teatre i concerts d’orquestra) com en el model de gestió (un organisme autònom amb només un 30% d’aportació municipal).

D’aquesta manera es completava el que es va denominar Centre Cultural Sant Cugat, format per una biblioteca (l’actual Bibilioteca Central Gabriel Ferrater), una escola de música (l’avui també Conservatori) i uns cinemes (les sales Cinemes Sant Cugat).

Vint anys després, el Teatre-Auditori pot presumir del bon nivell d’ocupació en la seva programació estable, amb una mitjana del 75%. Mantenir una programació atractiva, variada i de qualitat juntament amb les propostes educatives i les de caràcter familiar són alguns dels seus reptes de futur. En aquest sentit, vol avançar també en la consolidació de les activitats complementàries, el treball conjunt amb altres equipaments municipals i estrènyer aliances amb altres espais i esdeveniments o festivals.

Per estar al dia de tot el que passa i es fa al Teatre-Auditori (programació, venda d’entrades, altres activitats, xarxes socials) aneu a  www.tasantcugat.cat.

On

Top