Al contingut principal

Servei d'atenció a la Dona

 • Dona Informació

DonaInformació, el Servei municipal d’atenció a la Dona, vol millorar la qualitat de vida i el benestar de les dones de Sant Cugat que presenten alguna problemàtica derivada de la seva condició de gènere.

Amb aquest objectiu, ofereix un espai d'atenció, individual o en grup, sobre qüestions jurídiques, socials, psicològiques, laborals, o sobre maltractaments.

Informació i acollida: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, a la Casa Mònaco.

Atenció psicològica

Suport individualitzat a les dones amb problemes derivats de la seva condició de gènere i a les dones que pateixen o han patit violència de gènere en l'àmbit de la parella.

Horaris: dilluns d'11 a 14 hores i dijous de 9 a 11 i de 15 a 18 hores. Cal demanar hora prèviament al 93 565 70 00.

Atenció jurídica

Servei gratuït de consulta i orientació jurídica especialitzat en el dret de les dones. Els motius de consulta poden ser diversos: 

 • Familiars: divorci, separació, règim econòmic, parelles de fet, drets i deures respecte a la descendència, maltractaments físics i/o psíquics...
 • Laborals: discriminació, assetjament, drets...
 • Socials: maltractament i violacions, recursos institucionals i associatius...

Horaris: dijous, de 15.30 a 17.30 hores. Cal demanar hora prèviament al 93 565 70 00. 

Programa d’atenció en violència

 • Atenció a dones en grup: atenció psicològica grupal per a dones que han viscut processos de violència dins de la parella i que tenen molt malmesa l’autoestima. S’ofereix servei de cura dels infants.
 • Atenció a infants víctimes de violència: atenció psicològica a infants entre 5 i 16 anys que han viscut violència, de forma directa o indirecta, dins la seva família. Les sessions es realitzan de forma individual o col.lectiva.

 

On

 • Casa Mònaco

  Avinguda de Gràcia, 50
  08172 Sant Cugat del Vallès

  935 657 000

Top