Al contingut principal

Biblioteca Miquel Batllori

  • Il·lustració de la Biblioteca Miquel Batllori
  • Biblioteca Miquel Batllori
  • Plànol d'ubicació de la Biblioteca Miquel Batllori

L'abril de 2015 va entrar en servei a Volpelleres la Biblioteca Miquel Batllori, la tercera de Biblioteques de Sant Cugat, un innovador equipament d'accés al coneixement. Oberta 35 hores a la setmana, dóna servei a 5 barris, amb una àrea d’influència d'uns 13.000 habitants

La nova biblioteca (entrada principal pel carrer de Pau Muñoz i Castanyer, 3-5) ocupa una superfície de més de 1.200 metres quadrats amb uns 18.000 documents i més de 100 títols de revistes. Amb 90 punts de lectura i ordinadors, ofereix serveis com connexió wi-fi, autopréstec i bústia de retorn 24 hores.

Espai polivalent

La Biblioteca Miquel Batllori té una sala multifuncional amb capacitat per a75 persones totalment equipada per fer activitats de foment de la cultura: conferències, presentacions, recitals de poesia, projeccions... A més, disposa d’una aula de formació i una per a grups

Living Lab

La Biblioteca de Volpelleres acull el primer laboratori tecnològic de Catalunya que permet accedir i experimentar amb noves formes d’interacció amb la cultura, els llibres i altres continguts. Un espai que, en col·laboració amb el Centre de Visió per Computador de la UAB, és obert a empreses per provar productes innovadors.

Espai infantil

A la nova biblioteca s'ha habilitat una àmplia sala amb un racó per a petits lectors (de 0 a 3 anys) i amb llibres, ordinadors  i materials per a infants i joves (fins a 14 anys). Aquí també es faran visites escolars i activitats com L’hora del conte.

On

Top