Al contingut principal

Esther Salat i Llorente

  • Esther Salat i Llorente

Regidoria delegada d'Educació, Universitat, Família i Recursos Humans, adscrita a l’Àrea de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge

Llicenciada en Pedagogia i Diplomada en Educació Social, Postgrau en Gestió de Projectes de Serveis d''Atenció a la Persona, Postgrau en Gestió i Administració Local, i Màster en Govern Local. Regidora d’Educació i Joventut (mandat 2007-2011) i d'Educació, Universitat i Família (mandat 2011-2015).

És professora de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB i amb anterioritat havia desenvolupat diferents funcions a l'Ajuntament de Sant Cugat com a tècnica municipal als departaments de Planificació i Infraestructures, Serveis Generals, Descentralització i Joventut. En l’àmbit privat, va ser responsable pedagògica de diferents empreses i projectes del món de l’educació.

Formulari de contacte amb

Esther Salat i Llorente
(esthersalat@santcugat.cat)

A través d'aquest formulari la seva comunicació serà tramesa a la bústia personal d'aquesta persona.

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

Dades personals

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquest formulari seran incorporades al fitxer ATENCIÓ CIUTADANA, creat per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud així com mantenir–vos informats sobre els serveis municipals que puguin ser d’interès.
Amb l'acceptació d'aquest avís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades.
Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, presencialment, per correu ordinari indicant “Ref. Protecció de dades” o bé per correu electrònic a lopd@santcugat.cat

Top