Al contingut principal

Detall notícia

  • Arranjament espai cruïlla carrer Manel Farrés amb avinguda Lluís Companys

17 de juliol 2017 Territori

Un nou espai enjardinat al carrer Manel Farrés millorarà la connexió entre l’avinguda Lluís Companys i el Parc Central

Els treballs per adequar l’espai que ocupava un vell immoble està previst que s’enllesteixin durant el mes de juliol.


Les obres per a l’arranjament de l’espai situat a la cruïlla del carrer Manel Farrés i l’avinguda Lluís Companys encaren la recta final i és previst que quedin enllestides aquest mes de juliol.

Es tracta d’un nou espai resultat de l'enderrocament d’un vell immoble que feia molt estreta la vorera i dificultava el pas dels vianants. L’ampliació d’aquesta vorera, que ha impulsat l’Ajuntament amb aquest enderroc, estava prevista al Pla General Metropolità (PGM).

Ara la vorera del darrer tram del carrer Manel Farrés, el situat entre el carrer Mercè Rodoreda i l’Avinguda Lluís Companys, tindrà tota la mateixa amplada.

Al nou espai  hi haurà nou arbrat (arbres anomenats tòtems), plantes arbustives i entapissants, i tres bancs per seure-hi. A més, a la paret que ha quedat al descobert es posarà jardineria vertical. Les obres tenen un cost de 94.000 euros.

Amb aquest nou espai es facilitarà la connexió entre l'avinguda Lluís Companys i el Parc Central. D’aquesta manera, per tant, s’acostarà el nucli urbà a aquesta gran zona verda.

Top