Al contingut principal

Detall notícia

  • Presentació de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català
  • Partidet d'alumnat de l'escola Pins del Vallès a la presentació de Ciutat del Bàsquet Català
  • Partidet d'alumnat de l'escola Pins del Vallès a la presentació de Ciutat del Bàsquet Català
  • Presentació de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català

22 de febrer 2017 Esports

Sant Cugat programa una quarantena d’actes com a seu de Ciutat del Bàsquet Català 2017

Ajuntament i Fundació del Bàsquet Català han signat el conveni de col·laboració per a l’organització de l’esdeveniment.


L’Ajuntament i la Fundació del Bàsquet Català han presentat aquest dimarts les prop de 40 activitats que durant tot l'any es faran a Sant Cugat com a Ciutat del Bàsquet Català. El programa és variat, ja que inclou actes esportius, lúdics, formatius, solidaris, de salut, d'inclusivitat i de promoció de la ciutat, que tindran lloc també a diferents escenaris: ZEM Rambla del Celler, Casa de Cultura, el Centre d’Alt Rendiment, el Celler Cooperatiu o escoles i parcs de la ciutat.

A banda de l’Ajuntament i la Fundació del Bàsquet Català, fins a 11 entitats més participen o donen suport a Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català. Entre elles, els clubs Unió Esportiva Sant Cugat i Qbasket Sant Cugat, l’associació Sant Cugat Comerç i la Fundació Sant Cugat Actiu. Una comissió formada per més d’una desena de representants de diferents organismes o entitats i persones destacades en el món del bàsquet se n’encarrega de l’organització.

La presentació de les activitats de Ciutat del Bàsquet Català 2017 ha servit també perquè l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el president la Fundació del Bàsquet Català, Joan Fa, signessin el conveni de col·laboració.

En el transcurs de la presentació, l’alcaldessa va felicitar els clubs de bàsquet per la implicació i dedicació “a aquest any que omplirà Sant Cugat de bàsquet. La presència de l’esport a la nostra ciutat és un motor i ser la ciutat del bàsquet català aquest 2017 servirà per incidir encara més en les virtuts d’aquest esport d’equip”.

L’acte fet a l'Ajuntament ha propiciat que la planta baixa es transformés per unes hores en una pista de bàsquet, on un grup d’alumnes de l’escola Pins del Vallès han jugat un partidet.

Top