Al contingut principal

Detall notícia

  • Traspàs simbólic de Ciutat del Bàsquet Català de Sant Fruitós a Sant Cugat
  • Sant Cugat, Ciutat del Bàsquet Català 2017
  • Acte de traspàs Ciutat del Bàsquet Català de Sant Fruitós a Sant Cugat
  • Sant Cugat, ciutat catalana del Bàsquet 2017

16 de gener 2017 Esports

Sant Cugat agafa el relleu de Sant Fruitós del Bages com a Ciutat del Bàsquet Català

El programa d’activitats previstos per celebrar-ho durant aquest 2017 es farà públic en les properes setmanes.


El pavelló municipal de Sant Fruitós del Bages va acollir aquest dissabte el traspàs simbòlic de Ciutat del Bàsquet Català, condició que ha tingut la població bagenca durant l’any passat i que, a 2017,  ostentarà Sant Cugat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor d'esports, Eloi Rovira, acompanyats per  diversos membres de la comissió encarregada de definir el programa d'actes de Ciutat del Bàsquet Català 2017, van assistir a l'acte.

Sant Fruitós ha organitzat durant 2016 més d’una quarantena iniciatives sota el paraigües de Ciutat del Bàsquet Català, un projecte impulsat per la Fundació del Bàsquet Català que es va posar en marxa l’any 2000, a Lleida. La comissió santcugatenca i la Federació Catalana de Bàsquet faran públic en les properes setmanes el calendari d’activitats per aquest any.

Durant l’acte de relleu a Sant Fruitós, Mercè Conesa va remarcar que Sant Cugat vol fer del bàsquet un transmissor de valors i, en aquest sentit, va avançar que l'esport inclusiu tindrà un paper protagonista en la programació de Ciutat del Bàsquet Català 2017.

Top