Al contingut principal

Detall notícia

  • Piscina coberta de la rambla del Celler
  • Pista d'atletisme

17 de març 2017 Esports

Sant Cugat acollirà els jocs mundials per a persones amb lesió cerebral l’agost del 2018

Els CPISRA World Games serviran també als atletes participants de preparació per als Jocs Paralímpics de Tòquio.


Els atletes amb lesió cerebral amb més futur del planeta tenen una cita a Sant Cugat i els CPISRA World Games que se celebraran l’agost del 2018. Els jocs mundials són la màxima expressió de l’Associació Internacional Esportiva i Recreativa de Paràlisis Cerebral (CPISRA, en les seves sigles en anglès), que ha atorgat a la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) l’organització dels World Games.

La competició és especialment important per als esportistes més joves, ja que totes les marques aconseguides en aquest campionat tenen un caràcter oficial i són vàlides per classificar-se per a esdeveniments més importants com els Jocs Paralímpics o els Commonwealth Games, entre altres.

Les futures estrelles de disciplines com la Boccia, la natació, el tenis taula, el CP Futbol, el Slalom en cadira de rodes, l’atletisme, el Race Running o el Para Taekwondo assistiran a Sant Cugat amb l’objectiu de nodrir-se d’experiències i aconseguir els millors resultats.

Els World Games arribaran a la tretzena edició a Sant Cugat. L’ultima vegada que es van celebrar va ser a Nottingham, Anglaterra, el 2015.

 

Top