Al contingut principal

Detall notícia

  • Espai lúdic per a joves a Mira-sol

12 de setembre 2017 Joventut

Mira-sol estrena un nou espai lúdic juvenil consensuat amb el Consell de Joves 13-16

Equipat amb diferents aparells gimnàstics, s’hi instal·larà també un punt de càrrega per a dispositius mòbils i connexió wi-fi gratuïta.


Mira-sol ja compta amb un nou espai lúdic per a joves equipat amb elements gimnàstics i, properament, amb un punt de càrrega per a dispositius mòbils i servei de wi-fi gratuït. Està situat als jardins del Camí de Sant Cugat al Papiol, a prop del Casal i del futur complex esportiu de Mira-sol.

El projecte s’ha fet a proposta del Consell de Barri de Mira-sol, en el marc dels pressupostos de lliure disposició, i amb la voluntat de generar un nou espai de trobada per al jovent on puguin practicar esport a l’aire lliure i en comunitat i on disposin, també, de connexió a Internet gratuïta.

Amb aquest objectiu, la proposta s’ha consensuat amb els representants del Consell de Joves 13-16 del districte i després d’haver fet una enquesta entre els jovent de la zona per determinar quin tipus d’equipament esportiu els interessaven més.

A partir de totes aquestes aportacions, s’han instal·lat cinc aparells pensats per poder fer exercicis cardiovasculars i de tonificació muscular. Concretament, hi ha una zona de suspensió, peses i barres paral·leles; un banc d’abdominals, una bicicleta estàtica i una bicicleta el·líptica.

Tots els exercicis estan pensats per fer-se d’una manera segura, però per saber com aprofitar-los al màxim, s’ha previst que una persona pugui dinamitzar aquest espai puntualment.

Els aparells, a més, s’han col·locat tenint en compte l’enjardinat i la integració amb l’entorn.

Els propers mesos, l’espai es completarà amb la instal·lació d’un carregador solar per a dispositius mòbils que permetrà carregar diversos aparells a la vegada, i amb servei de connexió wi-fi lliure i gratuïta.

La nova zona lúdica juvenil de Mira-sol ha costat 50.000 euros dels diners de lliure disposició de Mira-sol corresponents al pressupost del 2016.

 

Top