Al contingut principal

Detall notícia

  • Parc empresarial

04 de octubre 2016 Economia

L’Ajuntament obre dues noves línies d’ajuts per incentivar la contractació i l’autoocupació de persones en atur

Estan dotats amb un total de 563.000 euros gràcies al finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.


L’Ajuntament ha posat en marxa dues línies d’ajuts per afavorir la contractació de persones que es trobin en situació d’atur i el foment de l’autoocupació. Els ajuts, per un valor de 413.412 euros en el cas de la contractació i de 150.000 euros en el de l’autoocupació, tenen el finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, dins el marc del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019. La voluntat és contribuir a combatre l’atur i fer que Sant Cugat sigui un municipi emprenedor, socialment just i cohesionat.

El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts a la contractació és del 3 d’octubre de 2016 al 28 de febrer del 2017.  En el cas del ajuts a l’autoocupació, les sol·licituds es poden presentar fins el 30 de setembre de 2017. Els formularis de sol·licitud i la documentació que cal aportar es podrà consultar i descarregar a www.santcugat.cat/tramits.

Aquesta acció s’inclou en el marc de l’acord d’estabilitat pressupostària per al 2016 signat per l’equip de govern i ERC-MES  el novembre passat, el qual contempla actuacions en tres grans àrees estratègiques: les polítiques socials (Per un Sant Cugat socialment just), les polítiques de promoció econòmica (Per un Sant Cugat emprenedor i generador d’ocupació) i les polítiques de millora urbana (Per un Sant Cugat viu i cohesionat).

Top