Al contingut principal

Detall notícia

  • Viu el barri, compra a casa, fes comerç. I emporta't una bossa de regal

10 de octubre 2017 Comerç

L’Ajuntament impulsa una campanya per a la promoció del comerç local, ‘Viu el barri, compra a casa, fes comerç’

Per incentivar el comerç de proximitat, mostrar el teixit comercial divers de Sant Cugat i donar a conèixer els mercats municipals.


L’àrea de Comerç de l’Ajuntament ha impulsat una campanya de promoció del comerç local, una de les propostes sorgides del Pla Estratègic de Comerç 2016-2019 amb la finalitat de promoure el comerç de la ciutat i visibilitzar que tant els consumidors com els comerciants donen vida a la ciutat. Vol servir, a més, per evitar la fuga de compradors, ja sigui a altres ciutats o per correu electrònic.

En aquesta campanya s’han dissenyat diferents elements comunicatius, tant al carrer com a la xarxa, per a què la campanya arribi al màxim de públic possible.

Els mercats municipals, centres de salut i cohesió social

La campanya preveu una difusió específica dels mercats municipals i pretén incentivar la compra de productes de proximitat i de temporada. Per això, s’ha editat un tríptic amb la informació dels mercats municipals i dels productes frescos que s’hi poden trobar segons l’estació de l’any.

Una bossa reutilitzable per comprar a casa

Una altra de les accions previstes és l’edició d’una bossa plegable per a una compra sostenible. Les botigues que ho desitgin podran lliurar a la seva clientela un val de regal una vegada que aquests hagin efectuat una compra. El val de regal serà bescanviable per una bossa que podran recollir a la Casa de Cultura ( c. Castellví s/n Jardins del Monestir), fins exhaurir les existències.

La Taula de comerç és l’eina de participació de l’Ajuntament que reuneix els representants de les tres associacions de comerciants, els tres mercats municipals, la Fundació Sant Cugat actiu i tècnics de diverses àrees de l’Ajuntament.

Top