Al contingut principal

Detall notícia

  • Infografia del projecte 'No puc esperar!'

10 de juliol 2017 Salut

L’Ajuntament fomenta l’adhesió de comerços, bars i restaurants al projecte ‘No puc esperar!’

Per a facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós.


Sant Cugat forma part de la xarxa de municipis adherits al projecte “No puc esperar!”, després que el ple del setembre de l’any passat aprovés una moció institucional amb aquesta finalitat. En compliment d’aquella moció s’han enviat més de 1.300 cartes per arribar a tots els bars, cafeteries, restaurants, comerços, establiments i dispositius municipals amb la voluntat de que s’adhereixin a la campanya.

L’adhesió implica:

  • Facilitar l’accés ràpid i de manera gratuïta als lavabos a aquestes persones en qualsevol lloc i sempre que ho necessitin.
  • Conscienciar la ciutadania sobre les malalties inflamatòries intestinals i les necessitats que tenen qui les pateixen.

Tots aquells locals que s’hi vulguin adherir han de fer la petició a través del portal web del projecte: www.nopucesperar.cat. La manera per identificar els locals adherits es podran reconèixer amb l’adhesiu corporatiu de la campanya, a banda de constar a la web i l’aplicació per a tauletes i mòbils de l’associació.

Projecte ‘No puc esperar!’

El projecte “No puc esperar!”, impulsat per l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya), està pensat per a facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós.

Els destinataris d'aquesta iniciativa són els pacients amb malalties inflamatòries intestinals (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa), els pacients ostomitzats o colectomitzats, els pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, i tots aquells pacients que els metges col·laboradors amb el projecte considerin que cal incloure.

 
Top