Al contingut principal

Detall notícia

  • Trballs de condicionament terreny per al nou parc Puig de Rímila
  • Plànol zona nou parc Puig de Rímila

28 de setembre 2017 Territori

Can Mates tindrà un nou parc de 3.000 metres quadrats situat a l’avinguda del Puig de Rímila

L’Ajuntament preveu que les obres de condicionament i millora paisatgística estaran enllestits en uns dos mesos.


Ja han començat les obres de condicionament i millora paisatgística d’un solar al barri de can Mates perquè esdevingui un nou parc de Sant Cugat. Concretament, el terreny de 3.184 metres quadrats de superfície està situat entre l’avinguda del Puig de Rímila, el carrer de la colònia Torró, el carrer Jeroni Pujades i la carretera de Rubí.

Es tracta d’un espai que estava en desús i que donarà pas a un nou parc públic d’acord amb la sol·licitud que han fet uns quants veïns de la zona. Actualment el terreny té un cert desnivell i relleu, cosa que fins ara en dificultava l’accessibilitat, el manteniment continuat i el seu ús social. A més, amb les pluges s’hi formen fàcilment xaragalls i s’erosiona el terra.

L’actuació que s’acaba d’iniciar consisteix en el desbrossament del terreny, en la instal·lació de terra vegetal –per a les plantacions- i de sauló als espais destinats a les places. Al nou parc hi haurà una gran plaça a la zona baixa -la més propera a la carretera de Rubí- on s’ubicarà més endavant un espai lúdic infantil, i també tres placetes, en diferents nivells, connectades entre elles. A més, es plantarà vegetació mediterrània de baix manteniment: arbres, arbustos, gramínies i lleguminoses, que formaran prats verds i florits.

El conjunt de les obres de condicionament i millora paisatgística del nou parc Puig de Rímila  té un pressupost de 58.685 euros. És previst que les obres finalitzin al cap de dos mesos.

Top