Al contingut principal

Intercanvis de coneixement

  • Recepció a l'alcalde del municipi equatorià de Cotacahi

Intercanvis de coneixement

Novembre 2016: en el marc del Smart City Congress (Barcelona), representants d'Ucraïna i una delegació holandesa visiten la nostra ciutat, l'Ambaixador de Noruega visita el stand de Sant Cugat al congrés i l'Ajuntament participa en un taller organitzat per la delegació holandesa.

Setembre 2016: Conferència de Jeremy Rifkin: “Un nou paradigma econòmic per a una Catalunya sostenible”, a l'Auditori de Sant Cugat, co-organitzat per l'Ajuntament.

Juliol 2016: presència de l'Ajuntament a la taula rodona Estratègia de Desenvolupament Sostenible, a la ciutat d'Oleksandriya (Ucraïna).

Maig 2016: una delegació de diverses ciutats de Costa Rica i un grup d'estudiants de màster de Perú visiten l'Ajuntament interessats per les Smarts Cities

Març 2016: Una delegació xilena visita Sant Cugat per conèixer el model urbanístic de la ciutat i el seu projecte d’Smart City

Gener 2015: L’antic viceministre de Política Criminal i Justícia Restaurativa i subdirector del Centre Internacional per la Justícia Transicional a Colòmbia exposà els reptes del procés de pau a Colòmbia en una conferència a la Casa de Cultura.

Novembre 2014: El projecte Urban Rain (amb socis de Suècia, Regne Unit i Alemània) visita Sant Cugat per conèixer les iniciatives municipals de sistemes de gestió d’aigua.

Novembre 2014: visita d’un grup de 30 estudiants del MBA de la Kingston Business School de Londres. Motiu de la visita: PACTE i plans estratègics futurs.

Octubre 2014: delegació de la ciutat de Umea de Suècia. Organitzador: Jan Annerstedt. Motiu de la visita: presentació del PACTE.

Abril 2014: Fòrum Urbà Mundial: l’Alcaldessa forma part de la delegació catalana que hi participa (Medellín).

Març 2014: en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna la comissària europea del clima, Connie Hedegaard, fa una conferència sota el títol l’economia verda i les seves possibilitats de desenvolupament davant d’unes 300 persones de l’àmbit empresarial de Sant Cugat del Vallès.

Novembre 2013: visita de la delegació japonesa Hasekura, per conèixer el model urbà sostenible i el desenvolupament urbà de la nostra ciutat.

Novembre 2013: delegació d’autoritats de l’Ajuntament de Moscú, per intercanviar experiències en innovació i tecnologia, principalment.

Juny 2013: Missió Sebrae (prestigiosa entitat de foment de l’emprenedoria de Brasil).

Maig 2013: WorkShop a Cascais: hi participa l’Ajuntament de Sant Cugat; relacionat amb el projecte de la millora contínua que vam implantar al Servei de Recollida i Neteja Viària.

Abril 2013: Millora Contínua: visita de representats de les ciutats de Cascais, Lisboa i Sintra i d’empreses de medi ambient, per a conèixer el projecte de la millora contínua que vam implantar al Servei de Recollida i Neteja Viària.

Novembre 2012: un grup de membres de diferents associacions sueques de l’àmbit sanitari visiten l’Ajuntament per entendre el seu sistema de gestió.

Octubre 2012: una delegació de l’Ajuntament d’Umeä (Suècia) es desplaça a St. Cugat per centrar-se en el pla de smart city i el creixement i atractiu del territori.

Setembre 2012: visita d’una quinzena de representants municipals de la regió de Trondelag (Noruega), regió que es proposa millorar la col·laboració inter-municipal.

Juliol 2012: rebuda de representants de la xinesa Chansgsha University of Science and Technology (entre ells el vicerector), que ve a conèixer el model econòmic i educatiu i el projecte de smart city de Sant Cugat.

Juny 2012: un representant de l’Ajuntament viatja a Noruega per exposar a les autoritats locals el model de promoció econòmica del CiT, basat en la cooperació entre municipis.

Maig 2012: visita d’autoritats de Suècia (de Mälmo, Uppsala, Falun, Gotland), amb l’objectiu de conèixer de primera mà el Pla d’Alineació i Competitivitat Estratègica (PACTE).

Març 2012: una delegació noruega d’una vintena de persones visita Sant Cugat per conèixer de primera mà el CiT. Organització: European Institute of Public Administration (EIPA).

Juny 2011: l’alcaldessa reb els alcaldes de les ciutats sueques de Lund i Malmö.

Top