Al contingut principal

Detall activitat

Diàlegs de Comerç

març21

Dimarts 21 de març, 2017

7es Jornades "Diàlegs de Comerç"

  • Hora: 13:30 - 16:30
  • Lloc: Sala El Siglo Mercantic
  • Organitza: Sant Cugat Comerç

Punt de trobada dels comerciants de la ciutat i espai d'intercanvi d'experiències. Es presentaran dos projectes innovadors sobre la tecnologia aplicada al sector del retail.

L’start up Delectatech i el servei de màrqueting myBloo seran els encarregats d’obrir la jornada amb dues presentacions: una sobre la intel·ligència artificial a la restauració i, l’altre, sobre la digitalització i l’impuls del comerç de proximitat, respectivament.

Durant el transcurs de la jornada els assistents també podran gaudir de la ponència a càrrec de Marc Cortés de Roca Salvatella, expert en la digitalització d’empreses i comerços, que parlarà sobre les claus per afrontar el repte digital.

Aquesta setena edició permetrà crear un espai de col·loqui sobre la digitalització del teixit comercial amb la participació del diputat de comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert i Agut; el conseller d'empresa de la Generalitat, Jordi Baiget; i l'alcaldessa de Sant Cugat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, que tractaran l’actual situació del comerç local i de proximitat.

Més informació i inscripcions: Diàlegs de Comerç

Top